Kakaový prášek

Kakaový prášek se vyrábí z kakaových bobů prostým lisováním, při kterém se odděluje kakaové máslo, a vzniklá hmota se následně rozemele na prášek. Dle obsahu kakaového másla ve výsledném prášku pak rozlišujeme plných 20-22 % tuku nebo snížených 10-12 % tuku. Výběrový přírodní kakaový prášek si uchovává své přirozené vlastnosti a neprochází již žádnou další úpravou. Tmavé kakao holandského typu naproti tomu prochází procesem alkalizace, při kterém je zbaveno kyselosti, zvýší se pH a prášek získá tmavší barvu a lepší rozpustnost.
bio fairtrade kakaovy prasek tmavy plnotucny 1000g
361 Kč bez DPH
404 Kč

Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů...

FO151006
bio fairtrade kakaovy prasek tmavy plnotucny 150g
65 Kč bez DPH
73 Kč

Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů...

FO150153
Fair trade bio kakaový prášek tmavý vysokotučný, extra nízký obsah kadmia, 250 g
104 Kč bez DPH
116 Kč

Kakaový prášek holandského typu zbavený kyselosti s 20-22 % tuku a velice nízkým obsahem kadmia z kakaových bobů...

FO150252
3 položek celkem
Zpět do obchodu